Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اگر امروز موفق به رصد اخبار علمی پزشکی نشده‌اید، برترین اخبار امروز این سرویس خبری را از نگاه کاربران در ادامه دنبال کنید.

چگونه در مسافرت از شر بیماری‌ها خلاص شویم؟

برخی هنگام مسافرت دچار سرگیجه و تهوع می‌شوند که به راحتی می‌توان با شناخت دلیل پیدایش از بروز آن جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شربتی که نوزاد را زیبا می‌کند/ درمان کم خونی با نوشیدنی تابستانی

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت تابستانی را در زیبا شدن چهره فرزند در دوران بارداری و درمان کم خونی موثر دانست.

بازگرداندن بند‌های حذف شده از فیش حقوقی فرهنگیان/ رایزنی با سازمان برنامه و بودجه برای ایجاد سازوکار‌های جدید

الهیار از رایزنی با سازمان برنامه و بودجه برای اتخاذ سازوکار‌های جدید به منظور بازگرداندن بند‌های حذف شده فیش حقوقی خبر داد.

قطعات ماشین‌تان را در سامانه‌های استارت‌آپی به راحتی تهیه کنید

یکی از استارت‌آپ‌ها موفق به راه اندازی سامانه‌ای شده است که در آن می‌توانید لوازم مخصوص ماشین خود را خریداری کنید.

برای پیشگیری از سرطان سر و گردن چه کنیم؟

متخصص گوش و حلق و بینی درباره راهکار‌های پیشگیری از ابتلا به سرطان سر و گردن در افراد توضیحاتی داد.

ثبت نام بیش از ۳۳ هزار داوطلب در مقطع کاردانی دانشگاه علمی کاربردی

مشاور سازمان سنجش از ثبت نام بیش از ۳۳ هزار داوطلب در مقطع کاردانی دانشگاه علمی کاربردی سال ۹۷ خبر داد.

ارتباط باورنکردنی آلزایمر با پوکی استخوان/ این موادغذایی را بخورید تا فراموشی نگیرید

پوکی استخوان تنها سبب افزایش خطرشکستگی و معلولیت نمی‌شود بلکه می‌تواند اثری بسیارمخرب برارتباط سلول‌های مغزی داشته باشد.

اعلام نتایج آزمون دستیاری پزشکی/ کارنامه ۸ شهریور منتشر می شود

نتایج چهل و پنجمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی اعلام شد و ۳ هزار و ۴۲۴ نفر در این آزمون پذیرفته شدند.

روشی عجیب و آسان برای اینکه از شر خر و پف خلاص شوید

برخی اندام‌های بدن تاثیر مستقیمی بر شدت و ضعف خر و پف‌های شبانه دارند بنابراین با حفظ سلامت این اندام می‌توان از خوابی آرام بهره‌مند شد.

بزرگترین زلزله هفته در جناح / ثبت ۷۱ زمین لرزه در کشور

زلزله‌ای به بزرگی ۴.۹ ریشتری به عمق ۵ کیلومتری درجناح، استان هرمزگان رخ داد که بزرگترین زلزله هفته بود.

سلامت مردم قربانی تجارت چمدانی کالاهای دندانپزشکی/ نابسامانی در سیاست های ارزی دولت

رئیس هیئت مدیره انجمن دندان پزشکان عمومی ایران گفت:تجارت چمدانی کالاهای دندانپزشکی به سلامت مردم آسیب می زند.

تولید ۳۵ درصد مواد مصرفی دندانپزشکی در کشور/ سیاست های ارزی دندانپزشکان را با چالش کرده است

نایب رئیس اتحادیه صنف تجهیزات و مواد مصرفی دندانپزشکان ایران گفت:در حال حاضر سهم کشور از تولید مواد مصرفی دندانپزشکی ۳۵ درصد است.

از اما و اگر‌های توزیع شیر در مدارس تا چگونگی تأثیر قطعی ۳۰ درصدی سوابق تحصیلی

آموزش و پرورش در هفته گذشته با اخباری چون اما و اگر‌های توزیع شیر و چگونگی اعمال سوابق تحصیلی برای کنکور ۹۸ سپری شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۹۳۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟

ایسنا/گیلان معاون بهداشتی علوم پزشکی گیلان گفت: مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد.

دکتر سید محمود رضوانی در گفت وگو با ایسنا، فاسیولیازیس را عفونت یا بیماری ناشی از انگل های جنس فاسیولا دانست و اظهار کرد: انگل های فاسیولا کرم های مسطح و برگی شکلی هستند که عمدتا در مجاری صفراوی و کبد دام ها از جمله گوسفند، بز، گاو، گاومیش و برخی از علفخواران دیگر زندگی می کنند.

وی با بیان اینکه برای برقراری چرخه زندگی انگل فاسیولا وجود دام های آلوده، منابع آبی دائمی یا فصلی، بارندگی فراوان و حلزون های میزبان واسط ضروری است، افزود: حیوانات آلوده به فاسیولا تخم انگل را همراه با مدفوع خود به محیط خارج دفن می کنند، در صورتی که این تخم در آب قرار گیرد، در درجه حرارت مناسب پس از حدود سه هفته در داخل آن یک لارو مژه دار به وجود می آید. این لارو پس از تشکیل از تخم خارج شده و با نفود در بدن حلزون های آبزی شروع به رشد و تکثیر می کند و به لاروهای دم دار تبدیل می شوند که این لاروهای جدید نیز پس از کامل شدن از بدن حلزون میزبان واسط خارج شده و در آب رها می‌شوند و به برگ گیاهان آبزی می چسبند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: حیوانان نشخوارکننده و انسان به دنبال خوردن گیاهان و یا سبزیجات آبزی حامل لاروهای انگل یا آب های سطحی آلوده به فاسیولا مبتلا می شوند.

رضوانی، خوردن سبزیجات محلی آلوده به فاسیولا به صورت خام، خوردن غذاهای تهیه شده با سبزیجات خام مانند دلار و زیتون پرونده، نوشیدن آب های سطحی و آب چشمه های روباز نواحی کوهستانی، خوردن جگر خام یا آبدار و شستن ظروف و سبزیجات مصرفی در آب های سطحی آلوده را از جمله راه های ابتلا به فاسیولا دانست و تاکید کرد: این بیماری دارای دو مرحله حاد و مزمن است و دوره کمون بیماری از چند روز تا چند هفته و چند ماه متغیر است، اما مهمترین نشانه های بیماری شامل تب و لرز و تعریق شبانه و دردهای شدید شکمی و اختلالات گوارش و نشانه های آلرژیک مانند کهیر و خارش و ناراحتی های تنفسی و کاهش ورزن و کم خونی و بزرگی کبد است.

وی با بیان اینکه مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد، گفت: این سبزیجات گاهی به صورت خام در تهیه غذاهای محلی کاربرد دارد که در صورت آلودگی به انگل می تواند در انتقال بیماری نقش ایفا کند؛ از آنجایی که ضد عفونی کردن این سبزیجات مشکل است باید از خوردن آنها به صورت خام پرهیز کنیم.

معاون علوم پزشکی گیلان بر لزوم پرهیز از مصرف توت فرنگی و سبزیجات خام محلی به صورت غیر بهداشتی تاکید کرد و گفت: شست و شوی سبزیجات با آب سالم و همراه با ضد عفونی کردن با محلول سرکه سفید(ترکیب یک به چهار سرکه و آب) به مدت ۱۵ دقیقه باشد. توت فرنگی نیز پس از شست و شو با آب سالم، حتما به مدت سه تا پنج ثانیه در آب جوش وارد شده و سریعا در آب سرد قرار گیرد.

رضوانی با بیان اینکه سبزیجات خام محلی خرد شده، پخته شده و یا خشک شده پس از فریز کردن به مدت پنج روز مصرف شود، عنوان کرد: پاک کردن سبزیجات با دستکش و خودداری از دست زدن به دهان موقع تمیز کردن سبزیجات نیز مورد تاکید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • کلید اولیه آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • کلید اولیه پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت